Στόχος μας η τέλεια εικόνα!Μοναδικότητα σε κάθε ρούχο!


Στην εταιρεία μας αγαπάμε να δημιουργούμε ξεχωριστές στολές, απόλυτα εναρμονισμένες με το ύφος και το κύρος του εκάστοτε πελάτη μας! Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τον καλύτερό σας εαυτό από την πρώτη κιόλας επίσκεψη του πελάτη σας στον χώρο σας!

Η πείρα και η γνώση 40 ετών στην κατασκευή ενδυμάτων καθώς και η 20ετής ενασχόλησή μας με τις επαγγελματικές στολές οδήγησαν στην ανάγκη δημιουργίας της νέας εταιρείας Overdose Fashion με αποκλειστικό αντικείμενο τον σχεδιασμό και την κατασκευή ποιοτικών και ξεχωριστών επαγγελματικών ενδυμάτων.

Ζούμε στην εποχή που η εικόνα παίζει καθοριστικό ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, με την πρώτη εικόνα, να αναδείξετε το κύρος και την αξία της επιχείρησής σας!

Μαζί θα σχεδιάσουμε και θα κατασκευάσουμε τις στολές του προσωπικού σας προκειμένου να ταυτίζονται απόλυτα με την ταυτότητα της επιχείρησής σας και να την αναδεικνύουν από την πρώτη κιόλας επαφής με τον πελάτη.


 


Με πάθος για τα ρούχα...

Για εμάς η επαγγελματική ένδυση δεν είναι απλό θέμα. Χρόνια ολόκληρα απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες πελάτες γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες όλων των κλάδων, προσπαθώντας να κάνουμε την ζωή τους ευκολότερη!

Από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη επιχείρηση, θα πρέπει όλοι να έχουν την δυνατότητα ανάδειξης του γούστου και του κύρους τους.  

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ειδικές γνώσεις πάνω στο ρούχο για να επιλέξει και να δημιουργήσει τα κατάλληλα ρούχα εργασίας για την δική του επιχείρηση, όταν συνεργάζεται με την Overdose Fashion.

Πείτε μας τι περίπου σκέφτεστε και εμείς θα αναλάβουμε να το υλοποιήσουμε με τον πιο όμορφο και οικονομικό τρόπο για εσάς! 

 Αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σε κάθε υλικό!

Έχοντας τεράστια εμπειρία στην επαγγελματική ένδυση, γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, την ανάγκη δημιουργίας ποιοτικών και ανθεκτικών ρούχων για συνεχόμενη και βαριά χρήση. Έτσι, επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά, από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το κάθε ένδυμα που κατασκευάζουμε θα αντέξει στον χρόνο και την βαριά χρήση!

Δοκιμάζουμε όλα μας τα υλικά πριν τα χρησιμοποιήσουμε και μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώνει καθημερινά!