Η κατασκευή από την αρχή είναι το μεγάλο μας ατού!


Είμαστε κατασκευαστές και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να υπερβαίνουμε τα όρια!

Το γεγονός ότι δεν εμπορευόμαστε απλά, αλλά κατασκευάζουμε εμείς οι ίδιοι κάθε ένδυμα, μας δίνει την δυνατότητα να μην έχουμε περιορισμούς στα θέλω μας! Μπορούμε να δημιουργήσουμε το ρούχο που φαντάζεστε, ακριβώς όπως το έχετε στο μυαλό σας!

Κατασκευάζουμε τα ρούχα σας από την αρχή στα χρώματα και τα υφάσματα επιλογής σας, με τα υλικά που εσείς θέλετε. 

Γίνεται τοποθέτηση του λογότυπού σας επάνω στα ρούχα με την μορφή κεντήματος, τυπώματος ή μεταξοτυπίας.

 Υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού χρωμάτων στα υφάσματα είτε σε μεγάλη επιφάνεια είτε με την μορφή λεπτομέρειας όπως ένα ρέλι ή ένα φυτίλι σε χαρακτηριστικά σημεία του ενδύματος. 

Ποιότητα, άνεση, κομψότητα, αντοχή, μοναδικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε παραγόμενου προϊόντος της Overdose Fashion!

Συνέπεια!

Πριν ακόμα παραγγείλετε ξέρετε πότε ακριβώς θα παραλάβετε. Φροντίζουμε πάντα για την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας χωρίς κουραστικές καθυστερήσεις.

Οικονομία!
Είμαστε η μόνη εταιρεία που προσαρμόζεται στο δικό σας bugdet. Μας ορίζετε το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε και τα είδη που χρειάζεστε και βρίσκουμε την ιδανική λύση.

After sales service!

Στοχεύοντας πάντα σε μακροχρόνιες συνεργασίες, είμαστε εδώ και μετά την πώληση να λύσουμε οποιοδήποτε θέμα προκύψει και να  δώσουμε λύσεις σε προβληματισμούς ή ανάγκες σας!


Αν θέλετε μια εικόνα πραγματικά αντιπροσωπευτική για τον χώρο σας και ταυτόχρονα άνετη και χρηστική για το προσωπικό σας τότε είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε!!